+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

DUO Hydrogen kezelés

 

A DUO Hydrogen fájdalommentes komplex bőrfelszín-megújító orvos-esztétikai arckezelés

 

DUO Hydrogen kezelés

ÚJDONSÁG! Második gép az országban! A DUO Hydrogen kezelés teljesen új dimenziókat nyit meg a bőrmegújítás, bőrfiatalítás és tisztítás területén. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánlott,  minden bőrtípus megszépíthető a kezeléssel. A bőr finom hámlasztása, a pórusok mélytisztítása, a szabad gyökök eltávolítása és antioxidáns hatású terápia, a bőrsejtek fiatalítása, a bőr hidratálása és táplálása, LED-fényterápia egyetlen kezelésben. 

A kezelés nyáron is végezhető, nem okoz fényérzékenységet!

Nyitási kedvezmény: a kezelés mell ajándék maszk és ampulla!

DUO Hydrogen kezelés, hidrogénvizes terápia, ózon terápia, akne kezelés, finomhámlasztás, bőrmegújítás, nyomkodás mentes arctisztítás, arcfiatalítás, AHA sav, BHA sav, esztétikai szalon, budapest, 13. kerulet, luxus kozmetikai szalon

DUO Hydrogen – finomhámlasztás, pórusok mélytisztítása, bőrsejtek fiatalítása

DUO Hydrogen – háromféle hidroterápia egy ülésben

A DUO Hydrogen terápia mindössze két helyen elérhető az országan. A Sztella Esthetica a második szalon, ahol ez a kezelés elérhető!

A DUO Hydrogen egy teljeskörű finom hámlasztó, pórustisztító, arcfiatalító megoldás, amely már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyít.

A DUO Hydrogen a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tökéletesíti tónusát és kisimítja a bőrfelszínt.

A bőr finom hámlasztása, a pórusok mélytisztítása, a szabad gyökök eltávolítása és antioxidáns hatású terápia, a bőrsejtek fiatalítása, a bőr hidratálása és táplálása, LED-fényterápia – mindezt egy kezelésben.

A DUO Hydrogen géppel a problémás fejbőr is kezelhető!

Otthoni ápolással a kezelés eredménye megőrizhető, fokozható. Szívesen segítek!

Milyen problémákat old meg a kezelés?

 

$

Teljeskörű arctisztítás

$

Csökkenti a gyulladásokat, az aknét

$

Szeboreás bőr

$

Száraz, érdes, egyenetlen bőrfelszín

$

Pórusok és bőr textúra javítása

$

Dehidratált bőr

$

Pigmentfoltok

$

Vízhiányos bőr

$

Gyulladt bőr

$

Pórusok méretének csökkentése

$

Faggyútermelés normalizálása

$

Ránctalanít

$

Eltávolítja a keratint és a felesleges faggyút

$

Bőr tónusának javítása

A kezelés azoknak a vendégeknek ajánlott, akik:

 

$

Szeretnének egy teljes körű arctisztítást és bőrmegújítást

$

Nem szeretik a gőzölést és a fájdalmas nyomkodást

$

Szeretnék a kezelés után folytatni a napi tevékenységüket, látható nyomok nélkül

$

Nem szeretnének varakat, sebeket a kezelés után

$

Nincs sok idejük egy-egy kezelésre

$

Heges, aknés a bőrük

$

Tágak a pórusaik

$

Pigmentfoltos, akne foltos a bőrük

$

Száraz, dehidratált a bőrük

$

Fakó, fénytelen, megereszkedett a bőrük

Rólunk mondták

A prémium kategóriás

DUO Hydrogen géppel

hatékonyan, de kíméletesen újítható meg a bőr, alaposan kitisztítja a pórusokat, és hidratálja a bőrt a mélyebb rétegekig. Orvosi hatékonysággal javítja a bőr textúráját.

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra, varakra számítani. A DUO Hydrogen minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

A DUO Hydrogen kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Nyugtat, finoman tisztít, hidratál, semlegesíti a szabadgyököket, és a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítja a pórusokból.

Nincs többé nyomkodás! A pórusok alapos kitisztítása a DUO Hydrogen géppel történik.

DUO Hydrogen kezelés, hidrogénvizes terápia, ózon terápia, akne kezelés, finomhámlasztás, bőrmegújítás, nyomkodás mentes arctisztítás, arcfiatalítás, AHA sav, BHA sav, esztétikai szalon, budapest, 13. kerulet, luxus kozmetikai szalon

DUO Hydrogen kezelés

A DUO Hydrogen gép első lépésben finom, gyors hámlasztást végez, a bőr szükséglete szerint választott AHA vagy BHA savas oldattal, amit egy vákuumos kezelőfejjel maradéktalanul eltávolít a bőrről.

A követező lépésben történik meg a csoda, a gép szívét és lelkét jelentő két technológiás kezelés: az egyik a hidrogénvizes terápia, a másik az ózonos kezelés a vákuumos kezelőfejjel.

Miért is olyan különleges a hidrogénvizes terápia? A hidrogénes vizet egyre több betegség kezelésében tartják ígéretes megoldásnak. Ennek oka az, hogy a hidrogénes víz molekulamérete sokkal kisebb a normál vízmolekuláknál, még a hajszál átmérőjénél is apróbb. Annyira kicsi, hogy képes bejutni a pórusokba. Nem csak az elhalt hámsejtek tudja onnan eltávolítani, hanem közben hidratál is. A tisztítás során a pórusokban és a bőrben lévő szennyezőanyagok, finom por, sőt még a szabad gyökök eltávolítása is megtörténik. Az egymással reakcióba lépő szabad gyökök és hidrogénes víz, melyben a hidrogén mintegy antioxidánsként viselkedik, képes megelőzni a bőr öregedését (hiszen tudjuk, hogy a szabad gyökök milyen mértékben károsítanak), és fokozódik a bőr kollagéntermelése.

Az ózon miben segít? A fertőtlenítésben, a szőrtüszőkben megbúvó aknét okozó baktériumok kiirtásában – irritáció nélkül.
Akár a hidrogénes, akár az ózonos vízzel kezel a terapeuta, a vákuumos fej minden egyes menetben tisztítja, mossa ki a bőrben megbúvó szennyező részecskéket, ráadásul a vákuum hatására élénkíti a vérkeringést is. Emiatt fokozódik a kapillárisokból a tápanyagok bőrszövetbe jutása.

Ezután ismét a vákuumos fejjel dolgozzuk át a bőrt, de most tápláló és nyugtató anyagok keverékével hidratáljuk a szöveteket.

A DUO Hydrogen kezelés menete:

Letisztítás, DUO Hydrrogen Finom hámlasztás, pórustisztítás, hidrogénterápia, ózon terápia, hidratálás, LED Terápia, Választható: bőrproblémának megfelelő ampulla és maszk, Bőrtípusnak megfelelő krém és fényvédő

Hány kezelés szükséges?

Bőrállapottól függően szükséges a kezelést időről-időre megismételni.

Átlagosan havonta egyszer ajánlott a DUO Hydrogen kezelés, hiszen a pórusok egy idő után telítődnek.

A kezelést megelőző konzultáción, bőrállapotodat figyelembe véve elmondom, hogy milyen időközönként szükséges a tisztító kezelés.

Miért jobb a DUO ydrogen kezelés a hagyományos, gőzölős-nyomkodós tisztításnál?

Nincs forró gőz, speciális oldatok végzik el a pórusok kitisztítását. A gép a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kitisztítja a pórusokból – ezzel szemben, ha csak manuális tisztítást végzünk, a sznnyeződéseknek csak 10%-át tudjuk eltávolítani.

Nincs fájdalom, a vákuumos kezelőfej masszírozáshoz hasonló érzést ad.

Nem lesznek varak, sebek a kezelés után, így az aknés hegeket megelőzzük.

A hidrogénvizes terápia semlegesítia a szabadgyököket, és a legapróbb szennyeződést is kitisztítja a pórusokból. 

Az ózon terápia segít a fertőtlenítésben, a szőrtüszőkben megbúvó aknét okozó baktériumok kiirtásában – irritáció nélkül. 

A kezelés után a napi tevékenység azonnal folytatható, nem lesznek látható nyomok. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, egész évben biztonsággal végezhető.

DUO Hydrogen kezelések árai

DUO Hydrogen teljes arc tisztítása

35.000 Ft

DUO Hydrogen arc, nyak, dekoltázs tisztítása

42.000 Ft

DUO Hydrogen full face kezelés (arctisztítás, LED maszk, ampulla, krém)

45.000 Ft

DUO Hydrogen full treatment s (arc, nyak, dekoltázs tisztítás,  LED maszk, ampulla, krém)

49.000 Ft

DUO Hydrogen problémás fejbőr kezelése

25.000 Ft

Itt találsz ránk:

1137 Budapest, Szent István krt. 8.
3. emelet 10/B
28-as kapucsengő

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: