fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Hydra Beauty kezelés nélküli mezoterápiával

 

A Hydra Beauty kezelés tű nélküli mezoterápiával orvosi hatékonysággal javítja a bőr textúráját, egy komplex kezelés, amely magába foglalja a teljes körű, fájdalommentes arctisztítást, kémiai hámlasztást, bőrmegújítást, ránctalanítást.

Hydra Beauty kezelés tű néküli mezoterápiával

A Hydra Beauty az egyik legkorszerűbb, non-invazív bőrmegújító esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás. 

Alapos pórustiszítás után a tű nélküli mezoterápia (elektroporáció)  segítségével analitikai tisztaságú, magas hatóanyag-koncentrációjú anyagokat tudunk a bőrbe juttatni.

Hydra beauty kezelés, tű nélküli mezoterápia, elektroporáció, prémium elektrokozmetikai kezelés, bőrmegújítás, szépeségszalon, sztella esthetica, budapest, 6.kerulet, szalon

Alapos arctisztítás és bőrmegújítás után hatóanyag-bejuttatás

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű bőrmegújító, tisztító, arcfiatalító megoldás, amely már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyít.

A Hydra Beauty TM a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydra Beauty az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a arctisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és nedvességpótlás folyamatait. 

Az eredmény fokozható a tű nélküli mezoterápiás eljárással,  amely egyike a legkorszerűbb kozmetikai eljárásoknak. A segítségével orvos-esztétikai (Juliette Armand),  kozmetikai drón technológiával előállított hatóanyagokat tudunk a bőrbe juttatni. Speciális elektromágneses hullámok segítségével csatornákat nyit a bőrben, így teszi lehetővé a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

tű nélküli mezoterápia olyan ránctalanító eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin termelést, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken. Mindig egyénre szabott mezoterápiás koktélt állítok össze attól függően, hogy milyen bőrtípussal illetve bőrproblémával állok szemben. A koktélok nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel, növekedési faktorokkal fiatalítja a bőrt, világosít, feszesít, segíti az egészséges sejtek termelődését,  lazulnak a rögzült mimikai ráncok. Más bőrproblémákra, (érzékenység, rosacea, akne, hegek) speciális peptid koncentrátumokat juttatok a bőrbe.

Otthoni ápolással a kezelés eredménye megőrizhető, fokozható. Szívesen segítek!

Milyen problémákat old meg a kezelés?

 

$

Teljeskörű arctisztítás

$

Aknés bőr

$

Szeboreás bőr

$

Száraz, érdes, egyenetlen bőrfelszín

$

Pórusok és bőr textúra javítása

$

Ránctalanítás

$

Pigmentfoltok

$

Vízhiányos bőr

$

Gyulladt bőr

$

Pórusok méretének csökkentése

$

Faggyútermelés normalizálása

$

Bőr tónusának javítása

$

Arcfeszesítés

A kezelés azoknak a vendégeknek ajánlott, akik:

 

$

Szeretnének egy teljes körű arctisztítást és bőrmegújítást

$

Nem szeretik a gőzölést és a fájdalmas nyomkodást

$

Szeretnék a kezelés után folytatni a napi tevékenységüket, látható nyomok nélkül

$

Nem szeretnének varakat, sebeket a kezelés után

$

Nincs idejük hosszabb felépülési időre a kezelések után

$

Feszes, üde bőrt szeretnének

$

Heges, aknés a bőrük

$

Hatásos ránctalanító kezelést szeretnének

$

Tágak a pórusaik

$

Fakó, fénytelen, megereszkedett a bőrük

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Rólam

Dobai Esztella - Kozmetikus

Kezeléseimet Dr. Thoma Mónika Bőrgyógyász Főorvossal együttműködve végzem.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív, és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Megoldást nyújtok az aknés, heges bőrökre is, és látványosan késleltetni tudjuk az idő múlását. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare és a görög Juliette Armand cég termékeivel végzem. A Juliette Armand kozmetikumokat bőrgyógyászok, plasztikai sebészek is használják világszerte.

Kedd délutánonként a Pécel MED Magánorvosi rendelőben végzek kezeléseket.

Vendég visszajelzések

Tekintsd meg referenciámat

A prémium kategóriás

EunSung Hydra Beauty géppel

hatékonyan, de kíméletesen újítható meg a bőr, alaposan kitisztítja a pórusokat, és hidratálja a bőrt a mélyebb rétegekig. Orvosi hatékonysággal javítja a bőr textúráját.

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra, varakra számítani. A Hydra Beauty minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

A tű nélküli mezoterápiával (elektroporációs kezelés)  speciális, analitikai tisztaságú hatóanyag koktél juttatható a bőrbe. A kezelés hatására a bőröd sejtszerkezete átalakul, szemmel nem látható (intercelluláris) csatornák keletkeznek, amitől a szérumkoktélban lévő hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe, az intercelluláris térbe jutnak, innen a sejtek könnyedén felveszik a bejuttatott hatóanyagokat.

A mezoterápiás hatóanyagok nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel és növekedési faktorokkal fiatalítják a bőrt, botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig lazulnak a rögzült mimikai ráncok. Magas koncentrációban tartalmaznak hialuronsavat is.

A kezelést Juliette Armand Ameson orvoskozmetikai ampullákkal végzem, melyek kozmetikai drónok segítségével juttatják a sejtekbe a hatóanyagokat. Pigmentfoltok, akne, ráncok, megereszkedés, hegek – sokféle bőrprobléma hatékonyan kezelhető.

A Hydra Beauty kezelés, tű nélküli mezoterápiával menete:

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Letisztítás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand három fázisú enzimes bőrmegújítás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Hydra Beauty 3 lépésben

Tejsavas hámlasztás, pórustisztítás, és mélyhidratálás, majd manuális tisztítás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Hatóanyag-bevitel tű nélküli mezoterápiával (elektroporáció)

Juliette Armand orvos-esztétikai hatóanyagok

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand

Bőrmegújító, nyugtató, feltöltő, feszesítő krémmaszk – a hatóidő alatt nyak-dekoltázs-kar masszázs, és bőrfiatalító pakolás a kézfejekre

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand

Fényvédős, regeneráló krém felvitele

Hány kezelés szükséges?

Bőrállapottól függően szükséges a kezelést időről-időre megismételni.

Átlagosan 3 hetente-havonta ajánlott a Hydra Beauty kezelés tű nélküli mezoterápiával, hogy kellően el tudjuk látni hatóanyagokkal a bőrt a megfelelő működéshez.

A kezelést megelőző konzultáción, bőrállapotodat figyelembe véve elmondom, hogy milyen időközönként szükséges a kezelés, illetve milyen más kezelésekkel érdemes kombinálni.

Miért jobb a Hydra Beauty-val végzett arctisztítás a hagyományos, gőzölős-nyomkodós tisztításnál?

Nincs forró gőz, speciális oldatok végzik el a felpuhítást. A gép a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kitisztítja a pórusokból – ezzel szemben, ha csak manuális tisztítást végzünk, a sznnyeződéseknek csak 10%-át tudjuk eltávolítani.

Nincs fájdalom, a vákuumos kezelőfej masszírozáshoz hasonló érzést ad. Sokszorosára nő a bőr hatóanyag felvevő képessége, mert az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket teljesen eltávolítja a gép. 

Nem lesznek varak, sebek a kezelés után, így az aknés hegeket megelőzzük.

A savas oldatok antibakteriális, bőrparaziták elleni hatása miatt az aknés bőr megszépül, az érzékeny bőr irritációja csökken.

A kezelés után a napi tevékenység azonnal folytatható, nem lesznek látható nyomok. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, egész évben biztonsággal végezhető.

Hydra Beauty kezelés tű nélküli mezoterápiával ára

Hydra Beauty kezelés tű nélküli mezoterápiával, Juliette Armand Ameson ampullákkal

36.900 Ft

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: