fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Hydra Beauty kezelés

 

A Hydra Beauty fájdalommentes komplex bőrfelszín-megújító orvos-esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás.

Hydra Beauty kezelés

A HYDRA BEAUTY KOMPLEX BŐRÁPOLÓ RENDSZER teljesen új dimenziókat nyit meg a bőrmegújítás, bőrfiatalítás és tisztítás területén. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánlott, szinte minden bőrtípus megszépíthető a kezeléssel. Férfi vendégeim is kedvelik a fájdalommal nem járó, kíméletes arctisztítást, amely után nem maradnak nyomok. Tisza, üde, ragyogó arcbőr az eredmény.

A kezelés nyáron is végezhető, nem okoz fényérzékenységet!

Hydra Beauty, Sztella esthetica, szepsegszalon, budapest, 6.kerulet, szalon

Az arctisztítás lehetséges sebek, varak, látható jelek nélkül is!

Az általános kozmetikai gyakorlatban alkalmazott gőzölés és nyomkodás nincs jó hatással a szeboreás, pattanásos bőrre, mert a felázott, sérülékeny bőr nagy eséllyel hegesedéssel fog gyógyulni. A Hydra Beauty készülékkel végzett kezelés után ilyen nem fordulhat elő.

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amely már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyít.

A Hydra Beauty TM a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydra Beauty az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a arctisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és nedvességpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez.

Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tökéletesíti tónusát és kisimítja a bőrfelszínt.

Otthoni ápolással a kezelés eredménye megőrizhető, fokozható. Szívesen segítek!

Milyen problémákat old meg a kezelés?

 

$

Teljeskörű arctisztítás

$

Aknés bőr

$

Szeboreás bőr

$

Száraz, érdes, egyenetlen bőrfelszín

$

Pórusok és bőr textúra javítása

$

Dehidratált bőr

$

Pigmentfoltok

$

Vízhiányos bőr

$

Gyulladt bőr

$

Pórusok méretének csökkentése

$

Faggyútermelés normalizálása

$

Bőr tónusának javítása

A kezelés azoknak a vendégeknek ajánlott, akik:

 

$

Szeretnének egy teljes körű arctisztítást és bőrmegújítást

$

Nem szeretik a gőzölést és a fájdalmas nyomkodást

$

Szeretnék a kezelés után folytatni a napi tevékenységüket, látható nyomok nélkül

$

Nem szeretnének varakat, sebeket a kezelés után

$

Nincs idejük hosszabb felépülési időre a kezelések után

$

Nincs sok idejük egy-egy kezelésre

$

Heges, aknés a bőrük

$

Tágak a pórusaik

$

Fakó, fénytelen, megereszkedett a bőrük

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Rólam

Dobai Esztella - Kozmetikus

Kezeléseimet Dr. Thoma Mónika Bőrgyógyász Főorvossal együttműködve végzem.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív, és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Megoldást nyújtok az aknés, heges bőrökre is, és látványosan késleltetni tudjuk az idő múlását. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare és a görög Juliette Armand cég termékeivel végzem. A Juliette Armand kozmetikumokat bőrgyógyászok, plasztikai sebészek is használják világszerte.

Kedd délutánonként a Pécel MED Magánorvosi rendelőben végzek kezeléseket.

Vendég visszajelzések

Tekintsd meg referenciámat

A prémium kategóriás

EunSung Hydra Beauty géppel

hatékonyan, de kíméletesen újítható meg a bőr, alaposan kitisztítja a pórusokat, és hidratálja a bőrt a mélyebb rétegekig. Orvosi hatékonysággal javítja a bőr textúráját.

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra, varakra számítani. A Hydra Beauty minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

A Hydra Beauty kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül.

Ha nem szereted a hagyományos, nyomkodással, fájdalommal járó bőrtisztítást, akkor a Hydra Beauty kezelés a megoldás! Orvosok, bőrgyógyászok, plasztikai sebészek kedvenc gépével végzem a kezelést.

Hydra beauty kezelés, arctisztítás, pórustisztítás, bőrmegújítás, szépeségszalon, sztella esthetica, budapest, 6.kerulet, szalon

Hydra Beauty kezelés

Teljes körű fájdalommentes, biztonságos arctisztítás, és bőrfiatalítás.

A Hydra Beauty™ facial care rendszer három különböző technológiát (AquaClean™ hidrodermabráziós bőrtisztítást, savas hámlasztást és mélyhidratáló kezelést) tartalmaz a tökéletesen tiszta, ragyogó, fiatalos arcbőr eléréséért. Bőrtisztítás és bőrmegújítás egy kezelésen belül, mely már az első alkalommal is látványos eredményt ad.

A kezelés tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egy időben hidrodermabráziót, hámlasztást és mély rétegű bőrtisztítást végzünk.

A forradalmi fejlesztésű Vortex tip körsugaras alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedókat, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ez után tökéletesen eltávolítja a felesleges faggyút, és hámsejteket, mikroorganizmusokat a bőrből.

Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. A kezelés lezárásaként pedig antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe.

A Hydra Beauty kezelés menete:

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Letisztítás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand három fázisú enzimes bőrmegújítás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Hydra Beauty 3 lépésben

Tejsavas hámlasztás, pórustisztítás, és mélyhidratálás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Manuális tisztítás (ha szükséges)

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand

Bőrmegújító, nyugtató, feltöltő, feszesítő krémmaszk – a hatóidő alatt nyak-dekoltázs-kar masszázs, és bőrfiatalító pakolás a kézfejekre

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand

Fényvédős, regeneráló krém felvitele

Hány kezelés szükséges?

Bőrállapottól függően szükséges a kezelést időről-időre megismételni. 

Átlagosan havonta egyszer ajánlott a Hydra Beauty kezelés, hiszen a pórusok egy idő után telítődnek. 

A kezelést megelőző konzultáción, bőrállapotodat figyelembe véve elmondom, hogy milyen időközönként szükséges a tisztító kezelés. 

Miért jobb a Hydra Beauty-val végzett arctisztítás a hagyományos, gőzölős-nyomkodós tisztításnál?

Nincs forró gőz, speciális oldatok végzik el a felpuhítást. A gép a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kitisztítja a pórusokból – ezzel szemben, ha csak manuális tisztítást végzünk, a sznnyeződéseknek csak 10%-át tudjuk eltávolítani.

Nincs fájdalom, a vákuumos kezelőfej masszírozáshoz hasonló érzést ad. Sokszorosára nő a bőr hatóanyag felvevő képessége, mert az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket teljesen eltávolítja a gép. 

Nem lesznek varak, sebek a kezelés után, így az aknés hegeket megelőzzük.

A savas oldatok antibakteriális, bőrparaziták elleni hatása miatt az aknés bőr megszépül, az érzékeny bőr irritációja csökken.

A kezelés után a napi tevékenység azonnal folytatható, nem lesznek látható nyomok. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, egész évben biztonsággal végezhető.

Hydra Beauty kezelés ára

Hydra Beauty kezelés

26.900 Ft

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: