fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Köszönöm a foglalásodat!

Kedves vendégem!

Köszönöm, hogy időpontot foglaltál hozzám.

Kérlek, olvasd el a Szalon Etikettet, melyet azért állítottam össze Számodra, hogy kellemesen érezd magad a kezelés alatt.

 

Hogyan jutsz el hozzám?

A szalon közvetlenül az Operaház mellett található,

a 1065 Budapest, Hajós u. 13-ban. (Csernek Hajszalon)

Ha autóval jössz, javaslom, hogy ne az Andrássy út, hanem a Jókai utca felől gyere, itt, a környező utcákban nagyobb esély van parkolóhelyet találni. A legközelebbi parkolóház az Ó utcában van.

Ha BKK-val jössz, a Földalattival gyere az Operáig, a 105-ös busszal, a Földalattival, és a 70-es trolival tudsz ide eljutni.

A Szalon neve: Csernek Hajszalon, ha bejössz a bejáraton, gyere fel a lépcsőn az emeletre. Itt fordulj jobbra, és máris nálam leszel. Ha várakozni szeretnél, itt, az emeleten találsz néhány kényelmes széket, és olvasnivalót. A mosdót a földszinten, a lépcsőtől balra találod.

Csernek hajszalon, Sztella Esthetica szépségszalon, prémium elektrokozmetikai arckezelés, Budapest 6. kerület szalon

Késés, lemondás

Kérlek, tisztel d az időmet, mint ahogy én is tisztelem a Tiédet.

10 perc késés rendben van. Ha többet késel, sajnos annyival kevesebb időt tudok a kezelésedre fordítani.

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, kérlek, időben jelezd felém! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges (e-mailben vagy telefonon.

Amennyiben 24 órán belül mondod le az időpontodat, így készenléti díjat számítok fel, amely az általad foglalt kezelés árának az 50%-a. Ezt átutalással tudod rendezni, és online számlát állítok ki Neked.

Kezelés után

Ha bármilyen okból nem érezted magad jól nálam, kérlek, először nekem szólj. Jelezd e-mailben, vagy telefonon, vagy üzenetben. Ez nagyon fontos a fejlődésemhez, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújthassak, figyelembe véve az igényeidet.

Ha jól érezted magad nálam, kérlek, tedd meg, hogy egy pozitív értékeléssel segíted a munkámat. Itt tudsz értékelést írni: https://g.page/r/CYT3nG1tDC4vEAg/review

Facebook: https://www.facebook.com/sztellakozmetikus/reviews/

Ha maradt kérdésed, hívj a +36 30 408 99 72 -es számon, vagy írj e-mailt a hello@sztellakozmetikus.hu címre. Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.

Várlak szeretettel!

Vendég visszajelzések

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: