fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Kozmetika és plasztikai sebészet, melyek kiegészítik egymást.

Sok vendégem kér tanácsot plasztikai műtéttel, botox-szal, ráncfeltöltéssel kapcsolatban.

Ilyenkor sohasem próbálom a vendégemet le-, vagy rábeszélni az adott beavatkozásra. Mindenki saját maga dönti el, hogy szeretne-e radikális változást. Az én feladatom az, hogy legjobb tudásom szerint tanácsot adjak, milyen változást hozhat a beavatkozás, és hogyan lehet az eredményét sokáig fenntartani. Ma már nem ritka, hogy plasztikai sebész, bőrgyógyász és kozmetikus együtt dolgozik, hogy a páciensnek a lehető legjobb esztétikai eredményt biztosítsák.

Fontos tudni,

hogy a plasztikai műtét, a ráncfeltöltés, a botox, és a szálbehúzás csak optikai eredményt ad, nincsen bőrfiatalító hatása. Nem serkentik a kollagén termelését, nem hidratálnak, nem fog tőlük a bőr egészségesen, optimálisan működni. Nem csökkennek a pigmentfoltok, a gyulladások, az akne, az érzékenység, a bőr szárazsága, durva felszíne. Ha az öregedésnek már látható jelei vannak (mély ráncok, pigmentfoltok, a bőr látványosan megereszkedett) indokolt lehet egy komolyabb szépészeti beavatkozás.

Ha a vendégem problémája kozmetikai kezelésekkel már nem megoldható, vagy csak
kevésbé látványos eredményt tudnék neki garantálni, megmondom neki.

A komolyabb szépészeti beavatkozások eredményét viszont meg lehet sokszorozni a megfelelő kozmetikai kezelésekkel!

Tudtad, hogy a botox hatása hónapokkal kitolható,

ha neuropeptidekkel is kezeljük a bőrt?

A neuropeptidek gátolják az idegsejtekből az acetilkolin felszabadulását, ez az anyag az izmok mozgatásáért felelős. A peptides kezelések önmagukban is látványos hatással bírnak, a botox-szal kezelt területeken pedig hosszú ideig kitolják a botox injekciók hatását. A plasztikai műtét sem hoz olyan látványos fiatalodást, ha a bőr fakó, tág pórusú, pigmentfoltos, száraz, vagy egészségtelen piros foltok tarkítják. Ebben a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikai kezelés és a bőrápolási rutin fog segíteni.

Botox, arcfeltöltés, szálbehúzás, neuropeptidek, arcplasztika, bőrápolási rutin, kozmetika, Sztella, Budapest, 6. kerület

Ha botox-ra, vagy más beavatkozásra szánod rá magad, azt is fontos megkérdezned az orvosodtól, hogy mennyi idő múlva végeztethetsz kozmetikai kezelést.

Például egy arcplasztikai műtét után legalább fél évig nem szabad masszíroztatni, nehogy a belső varratokat nyomásnak, húzásnak tegyük ki, mert így rontanánk a műtét eredményét. A finom hegek is kiszélesedhetnek a masszázs hatására.

 

Azt is fontos tudnod, hogy nem mindig a plasztika a megoldás.

Ha nincsenek mélyen bevésődött ráncaid, vagy erősen megereszkedett szemhéjad/arcbőröd, a modern elektrokozmetikai kezelésekkel és hatóanyagokkal nagyon látványos eredményeket lehet elérni. Hosszú időre ki lehet tolni a drasztikusabb beavatkozásokat. Azt tanácsolom, hogy a tervezett beavatkozás előtt kérd ki egy hozzáértő kozmetikus véleményét is. Segíteni fog neked, hogyan tudod a legjobb esztétikai eredményt elérni.

Maradt még kérdésed?

Keress bátran elérhetőségeim bármelyikén! Szívesen segítek.

Nehezen igazodsz ki a kezelések világában?

Nem tudod, melyik milyen problémát old meg?

 

Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldök egy Útmutatót Neked.
BÓNUSZ: egy 10%-os kupon, melyet bármelyik kezelésre beválthatsz!

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: