fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Ma már számtalan szépségszalont találsz,

rengeteg ajánlattal, reklámmal, az interneten, és “élőben” egyaránt. Mégis, mi alapján válaszd ki azt a szakembert, akire rá mered bízni a bőrödet?

Ha bemész egy szépségszalonba, kozmetikába érdeklődni, máris személyesen találkozhatsz az ott dolgozó kozmetikussal, láthatod a kozmetikát. Meg tudod nézni, mennyire diszkrét, tiszta a hely, mennyire meghitt, el tudnál lazulni egy kezelés alatt? Láthatod, milyen anyagokkal dolgozik a kozmetikus, rá tudsz kérdezni a kezelésekre, árakra. Szimpatikus, türelmes, mosolygós a szakember? Udvarias?

Megtalálod őt a neten?

ha igen, tudsz már némi információt gyűjteni arról, milyen kezeléseket végez, esetleg vannak- e speciális kezelések is, amire neked szükséged lenne. Figyelj meg még valamit: milyen a kozmetikus bőre? Joggal mondhatod, hogy aki a saját bőrét sem képes megszépíteni, hogyan akarja kezelni a tiédet? Sok mindentől függ a bőrünk állapota, genetikai tényezők, betegségek, stb. de összességében egy ápolt, harmonikus bőrképet kell látnod.

A kozmetikusi hivatás nagy felkészültséget igényel:

ismerni kell a különböző hatóanyagokat, bőrtípusokat, kezelési eljárásokat, és folyamatosan képeznünk kell magunkat. Ez a gyönyörű hivatás a folyamatos tanulásról, megújulásról szól. Ezekről a kozmetikus weboldalán, vagy a közösségi média oldalain tájékozódhatsz. Az igényes weboldal, a kezelések részletes leírásával, árakkal, előtte-utána képekkel segít a vendégnek eldönteni, jó helyen jár-e.

Kozmetikusként azt mondom, nincs két egyforma kezelés.

Tudni kell, mit, hogyan, mennyit, milyen sorrendben alkalmazunk a bőrön, figyelni kell folyamatosan azt is, hogyan viselkedik a bőr a kezelés közben. Például, bármilyen kímélő is egy savas hámlasztás, néznem kell, hogyan reagál a bőr, előre lehetetlen megmondani, hány percig marad a bőrön az anyag. A kozmetikussal való kapcsolathoz is annyi bizalom kell, mint az orvos-beteg kapcsolathoz. Meghitt, intim szituáció, a szakembernek a tudásán kívül az empátiára, udvariasságra, kedvességre, és nem utolsó sorban a humorára is szüksége van ahhoz, hogy a vendég jól érezze magát nála.

Kozmetikus, bőr viselkedése, kezelések használata, bőr reagálása, bizalom, szakember, Sztella Esthetica, Budapest 6. kerület

Végére hagytam az árakat.

Keltsen benned gyanút az olcsón kínált szolgáltatás és a kuponos oldalak. A minőségi anyagok drágák, a tanfolyamokról, képzésekről, elektrokozmetikai gépekről nem is beszélve. Olcsó anyagokkal nem lehet csodát tenni! Jusson eszedbe, ha esetleg elcsábulnál egy nagyon olcsón hirdetett kezelésre.

Maradt még kérdésed?

Keress elérhetőségeim bármelyikén, szívesen segítek!

Nehezen igazodsz ki a kezelések világában?

Nem tudod, melyik milyen problémát old meg?

 

Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldök egy Útmutatót Neked.
BÓNUSZ: egy 10%-os kupon, melyet bármelyik kezelésre beválthatsz!

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Dobai Esztella

Kozmetikus

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: