fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Arcfiatalítás?

Mostanában sokszor találkozom a következő problémával: a vendég elvégeztetett magán valamilyen szépészeti beavatkozást (hyaluron töltés, botox, stb), az eredmény mégsem lett olyan, amit várt. “Nem látszik semmi…” Mi lehet ennek az oka?

Hiába választ a vendég jó orvost, aki minőségi anyagokkal dolgozik, mégsem lesz olyan az eredmény, mint a barátnőé, ismerősé.

Mi áll ennek a hátterében?

Gyakran a nem megfelelő bőrállapot.

A kevés folyadékbevitel, a nem megfelelő táplálkozás (pl sok feldolgozott, és/vagy magas cukor- és sótartalmú élelmiszerek fogyasztása) felgyorsíthatják a bőr öregedési folyamatait. Érdemes kollagént, C, és D-vitamint szedni, hogy a bőr kollagéntermelését belülről is támogassuk. Érdemes kitapasztalni, melyek azok az ételek, amelyek nem tesznek jót a bőrünknek, ezeket kerülni kell, főként akkor, ha valamilyen élelmiszer allergia, intolerancia áll fenn.

A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele elengedhetetlen!

Ha a bőr dehidratált és nem megfelelően táplált, nem eléggé rugalmas, esetleg száraz a felülete is, és a szaruréteg erősen megvastagodott, azon bizony nem segít sem a botox, sem a feltöltés, sem a plasztikai műtét. Egyszerűen nem lesz szép a végeredmény. A bőr fakósága, általános rugalmatlansága, a száraz bőrfelszín, a tág pórusok maradnak. Esetleg a kezelt és nem kezelt területek között még feltűnőbbé válik a különbség. A hangzatos reklámszövegekben ezt nem említik, pedig a teljes bőrszerkezetet fel kell térképezni és meg kell tervezni az egyes lépéseket a látványos eredményhez. Nincs reménytelen eset, de minden vendégnél másképp kell felépíteni egy kúrát.

Sztella Esthetica szépségszalon, bőrproblémák, Budapest 6. kerület

Ahogy nő az életkor, a bőrben az építő folyamatokkal szemben a lebontó folyamatok kerülnek túlsúlyba. Csökken a bőr rugalmassága, a vízvesztés fokozódik, a bőr elvékonyodik. A sejtszintű regenerálódás lelassul, a bőr funkciói romlanak. Fokozódik a ráncképződés, és meggyengül a védekező mechanizmus (a bőr immunrendszerünk első védelmi vonala).

Az arcbőrt alulról megtámasztó zsírszövet is elvékonyodik, ezzel megindul a bőr megereszkedése. A kötőszövet fehérje rostjainak állapota romlik. A szabadgyök-antioxidáns egyensúly felborul, túlsúlyba kerülnek a szabadgyökök, melyek a sejtek DNS-ét is károsítják.

Mi a megoldás?

A megfelelő napi bőrápolási rutin összeállítása, a bőr hidratálása, a hiányzó anyagok pótlása, fényvédő kiválasztása. A kozmetikai kezelésekkel csökkentjük a szabadgyökök számát, tápláljuk a bőrt, serkentjük a fibroblasztok működését, így fokozódik a kollagén, a hialuronsav és az elasztin termelődés.

A bőr tömörségének fokozása, a kollagéntermelésének beindítására a következő kezelések alkalmasak: Termális és Frakcionált Rádiófrekvenciás kezelés, tűs mezoterápia, hámlasztás, tű nélküli mezoterápia, Nanosoft kezelés.

Ha elértük az ideális állapotot, a bőrfelszín hidratált, a kötőszövet strukturáltabbá vált, a bőr felszínén nincsenek gyulladások, akkor eljött az ideje a komolyabb bőrgyógyászati, vagy plasztikai sebész által végzett beavatkozásnak.

Az eredményt tartósabbá teszi a beavatkozások, műtétek előtt és után végzett rendszeres kozmetikai kezelések, ezeket szintén egyénre szabottan kell összeállítani. Figyelembe kell venni az elvégzett beavatkozást. Más kúrát kell összeállítani a feltöltő kezelések után, és megint más kezeléssorra van szükség egy plasztikai műtét után.

Érdemes a tervezett beavatkozás előtt a kozmetikust felkeresni, a bőr állapotának meghatározása, a kezelések/kúrák elvégzése és a napi rutin összeállítása miatt.

Így érhető el a legjobb eredmény, és így tudjuk a bőr fiatalságát a lehető legtovább megőrizni.

Ha nem kaptál választ a kérdésedre, keress bizalommal a +36 30 408 99 72 -es számon. Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak.

Nehezen igazodsz ki a kezelések világában?

Nem tudod, melyik milyen problémát old meg?

 

Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldök egy Útmutatót Neked.
BÓNUSZ: egy 10%-os kupon, melyet bármelyik kezelésre beválthatsz!

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Dobai Esztella

Kozmetikus

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare termékeivel végzem.

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: