fbpx
+36 30 408 9972 hello@sztellaesthetica.hu

Juliette Armand akne kezelés Hydra Beautyval

 

A Hydra Beauty fájdalommentes komplex bőrfelszín-megújító orvos-esztétikai arckezelés. A Juliette Armand orvoskozmetikumokkal látványosan, gyorsan megszépíthető a mitesszeres,  aknés, heges bőr.

Juliette Armand akne kezelés Hydra Beautyval

A HYDRA BEAUTY KOMPLEX BŐRÁPOLÓ RENDSZER segítségével megújítható a bőrfelszín, kíméletesen kitisztíthatóak a pórusok, és hatóanyagokat tudunk bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe. Az alapos tisztítás után egyénre szabott Juliette Armand ampulla koktélt juttatok be elektroporációval (fájdalmatlan). Látványosan kezelhető a zsíros, mitesszeres, pattanásos bőr, és finomíthatóak a hegek.  Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánlott, szinte minden bőrtípus megszépíthető a kezeléssel. Férfi vendégeim is kedvelik a fájdalommal nem járó, kíméletes arctisztítást, amely után nem maradnak nyomok. Tisza, üde, ragyogó arcbőr az eredmény.

A kezelés nyáron is végezhető, nem okoz fényérzékenységet!

Juliette Armand Ameson Mesotech ampulla, Sztella Esthetica, akne kezelés,, hegkezelés, pattanásos bőr kezelése, hydra beauty, szépségszalon, budapest, 6. kerület, szalon

Az aknés bőr megszépíthető!

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amely már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyít.

A Hydra Beauty TM a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydra Beauty az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a arctisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és nedvességpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez.

Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tökéletesíti tónusát és kisimítja a bőrfelszínt.

A Hydra Beautyval végzett arctisztítás után elektroporációval (tű nélküli mezoterápia) juttatom be az egyénre szabott orvoskozmetikai koktélt, amelyet a Juliette Armand Ameson ampullákból állítok össze. 

Juliette Armand – kozmetikai drónok

A drónok célzottan és sejtspecifikusan a célsejtek belsejébe szállítják az aktív összetevőket. A hatóanyagot pont ott bocsátják ki, ahol szükséges. 

Hatékonyan, látványosan kezelhetőek a hegek, tág pórusok, érdes bőrfelszín, zsíros bőr, a pattanások (akne), és a mitesszerek. A faggyútermelés is csökken, kevésbé zsÍrosodik a bőr, nem telnek meg gyorsan a pórusok.

Otthoni ápolással a kezelés eredménye megőrizhető, fokozható. Szívesen segítek!

Milyen problémákat old meg a kezelés?

 

$

Teljeskörű arctisztítás

$

Aknés bőr

$

Szeboreás bőr

$

Száraz, érdes, egyenetlen bőrfelszín

$

Pórusok és bőr textúra javítása

$

Dehidratált bőr

$

Pattanások után maradt foltok

$

Vízhiányos bőr

$

Gyulladt bőr

$

Pórusok méretének csökkentése

$

Faggyútermelés csökkentése

$

Hegek kezelése

$

Fénylő, zsíros bőr

A kezelés azoknak a vendégeknek ajánlott, akik:

 

$

Szeretnének egy teljes körű arctisztítást és bőrmegújítást

$

Nem szeretik a gőzölést és a fájdalmas nyomkodást

$

Szeretnének megszabadulni a pattanásaiktól

$

Mitesszeres a bőrük

$

Folyton zsíros, fénylő a bőrük

$

Szeretnék a kezelés után folytatni a napi tevékenységüket, látható nyomok nélkül

$

Nem szeretnének varakat, sebeket a kezelés után

$

Nincs idejük hosszabb felépülési időre a kezelések után

$

Szeretnék finomítani a hegeket

$

Heges, aknés a bőrük

$

Tágak a pórusaik

Sztella Esthetica szépségszalon, arcfiatalítás, szépészeti beavatkozás, bőrproblémák, folyadékbevitel, megfelelő táplálkozás, öregedési folyamat, kollagén, Budapest 6. kerület

Rólam

Dobai Esztella - Kozmetikus

Kezeléseimet Dr. Thoma Mónika Bőrgyógyász Főorvossal együttműködve végzem.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit folyamatos továbbképzésekkel fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, diszkrét, intim légkörben. Folyamatosan követem a legújabb trendeket, a non-invazív, és minimálisan invazív arckezelő, bőrfiatalító megoldásokat, melyek biztonságosak, és fájdalommentesek. Megoldást nyújtok az aknés, heges bőrökre is, és látványosan késleltetni tudjuk az idő múlását. Orvoskozmetikai kezelések is elérhetőek nálam, csúcskategóriás (EunSung) gépekkel dolgozom. Az orvoskozmetikai kezeléseket a svéd ClinicCare és a görög Juliette Armand cég termékeivel végzem. A Juliette Armand kozmetikumokat bőrgyógyászok, plasztikai sebészek is használják világszerte.

Kedd délutánonként a Pécel MED Magánorvosi rendelőben végzek kezeléseket.

Vendég visszajelzések

Tekintsd meg referenciámat

A prémium kategóriás

EunSung Hydra Beauty géppel

hatékonyan, de kíméletesen újítható meg a bőr, alaposan kitisztítja a pórusokat, és hidratálja a bőrt a mélyebb rétegekig. Orvosi hatékonysággal javítja a bőr textúráját.

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra, varakra számítani. A Hydra Beauty minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

A Hydra Beauty kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül.

Ha nem szereted a hagyományos, nyomkodással, fájdalommal járó bőrtisztítást, akkor a Hydra Beauty kezelés a megoldás! Orvosok, bőrgyógyászok, plasztikai sebészek kedvenc gépével végzem a kezelést.

Juliette Armand akne kezelés, Elements, sztella esthetica, szepsegszalon, kozmetikai dronok, ameson, hegkezeles, pattanasos bőr, budapest, 6. kerulet, szalon

Juliette Armand kozmetikumok

Juliette Armand – kozmetikai dróntechnológia

Az elmúlt években a kozmetikai drónok egyre nagyobb népszerűségre tettek szert, bőrgyógyászok, kozmetológusok körében. Ezek az innovatív kozmetikai készítmények gyorsan népszerűvé váltak a hírességek körében is. 

A drónok célzottan és sejtspecifikusan a célsejtek belsejébe szállítják az aktív összetevőket. A hatóanyagot pont ott bocsátják ki, ahol szükséges, így célzottan kezelik a bőrproblémákat. Kizárólag a célsejtekbe juttatják be a hatóanyagokat. A célsejt belsejében a kozmetikai drón szétesik, a benne lévő aktív összetevők felszabadulnak, és pont ott fogják kifejteni az áldásos hatásukat, ahol az szükséges.

A Juliette Armand termékcsalád összes terméke parabén-, propilénglikol-, ásványolaj-, allergén-, SLES- és SLS-mentes.

Hosszan tartó, látványos hatás az akne, a hegek, és a mitesszeres, zsíros, tág pórusú bőr kezelésében.

 

A Juliette Armad akne kezelés menete:

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Letisztítás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Hydra Beauty 3 lépésben

Tejsavas hámlasztás, pórustisztítás és mélyhidratálás

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Manuális tisztítás (ha szükséges)

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand Ameson ampulla koktél bevitele

Elektroporációval (tű nélküli mezoterápia), fájdalommentes

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Repairing Maszk felvitele

A hatóidő alatt nyak-dekoltázs-kar masszázs, és bőrfiatalító pakolás a kézfejekre

Sztella Esthetica, szépségszalon Budapest 6. kerület

Juliette Armand

Fényvédős, regeneráló krém felvitele

Hány kezelés szükséges?

Bőrállapottól függően szükséges a kezelést időről-időre megismételni.

A kezelést megelőző konzultáción, bőrállapotodat figyelembe véve elmondom, hogy milyen időközönként szükséges a tisztító kezelés, illetve milyn más kezelésekkel érdemes kombinálni.

Miért jobb a Hydra Beauty-val végzett arctisztítás a hagyományos, gőzölős-nyomkodós tisztításnál?

Nincs forró gőz, speciális oldatok végzik el a felpuhítást. A gép a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kitisztítja a pórusokból – ezzel szemben, ha csak manuális tisztítást végzünk, a sznnyeződéseknek csak 10%-át tudjuk eltávolítani.

Nincs fájdalom, a vákuumos kezelőfej masszírozáshoz hasonló érzést ad. Sokszorosára nő a bőr hatóanyag felvevő képessége, mert az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket teljesen eltávolítja a gép. 

Nem lesznek varak, sebek a kezelés után, így az aknés hegeket megelőzzük.

A savas oldatok antibakteriális, bőrparaziták elleni hatása miatt az aknés bőr megszépül, az érzékeny bőr irritációja csökken.

A kezelés után a napi tevékenység azonnal folytatható, nem lesznek látható nyomok. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, egész évben biztonsággal végezhető.

Juliette Armand akne kezelés Hydra Beautyval ára

Juliette Armand akne kezelés Hydra Beautyval

35.900 Ft

Itt találsz rám:

1065 Budapest, Hajós u. 13. 

Bejelentkezés telefonon: 

+36 30 408 9972 

(Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívlak)

Online bejelentkezés: